Glashandel

Glas zetten

24 uurs service

Glasherstel

Calculatie en advies

Dubbel glas laten plaatsen in Enschede Haaksbergen of Oldenzaal

Allglas plaatst dubbel glas in Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal

Wanneer u dubbel glas wilt laten plaatsen of vervangen is Allglas het bedrijf dat u goed kan helpen. U kunt ons inschakelen vanuit onder andere Enschede, Oldenzaal en Haaksbergen. Ook voor andere soorten glas bent u bij ons aan het juiste adres. Zo verzorgen wij naast dubbel glas ook isolatieglas, spiegels en hardglazen deuren. Ook dit doen wij voor u in Enschede, Oldenzaal of Haaksbergen. Bekijk onze website voor een compleet overzicht.

De glashandel voor u

Allglas is een glashandel die alle soorten glas levert en plaatst. Van dubbel glas tot douchewanden, u kunt ons vanuit Enschede, Oldenzaal en Haaksbergen inschakelen. Bovendien kunt u bij schade rekenen op onze 24-uursservice. Wij zorgen dat er iemand binnen 30 minuten aanwezig is. Isolatieglas kan binnen 5 uur worden hersteld.

Kwaliteit en goede service

Allglas staat bekend bij onze trouwe klantenkring om de inzet en kennis van het personeel, de kwaliteit en goede service en het ruime aanbod van producten. Wij zorgen dat de bezorging en plaatsing van uw dubbel glas uitstekend gebeurt, met een keurige afwerking. Bovendien kunnen wij snel in Enschede, Oldenzaal of Haaksbergen aanwezig zijn.

Neem direct contact op

Wij helpen u graag dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dit doet u met behulp van het contactformulier op de website. Bellen kan ook met 053-4282124 of stuur een e-mail naar info@allglas.nl.

Glasschade?

Bel gratis 053-428 21 24
of meld de glasschade
direct online!

KLIK HIER

Allglas Veldman BV

Oliemolensingel 28-A
7511 BC Enschede

E: info@allglas.nl 
T: 053 - 428 21 24
F: 053 - 428 39 04


Volg ons op

Allglas nieuws

Linkedin

Facebook

Copyright © 2014 Allglas Veldman BV - Bel gratis  053 - 428 21 24