Glashandel

Glas zetten

24 uurs service

Glasherstel

Calculatie en advies

Dubbel glas vervangen in Hengelo, Borne en Almelo

De plek voor dubbel glas nabij Hengelo, Borne en Almelo

Allglas is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van alle soorten glas. Dubbel glas is voor ons dan ook geen probleem. Wij werken onder andere in Hengelo, Almeloen Borne. Wij kunnen u met onze 24-uursservice dag en nacht helpen met uw dubbel glas reparatie. Neem gerust contact met ons op als u in Hengelo, Almelo of Borne woont.

Jong en dynamisch bedrijf

Sinds 1996 is Allglas bezig met het verzorgen van alle soorten glas voor onze klanten. In die tijd hebben wij ons opgeworpen als een betrouwbaar envooraanstaand bedrijf. Hierdoor hebben wij ook een trouwe klantenkring om ons heen verzameld die rekenen op onze kwaliteit en service. Voor het vervangen of plaatsen van dubbel glas in Hengelo, Almelo en Borne zijn wij dan ook vaak degene die ingeschakeld worden.

24-uursservice bij Glas schade

De 24-uursservice van Allglas is precies wat de naam aangeeft. U kunt ons dag en nacht inschakelen om te zorgen voor het vervangen of herstellen van uw ruiten.Wij zorgen dat er iemand binnen 30 minuten aanwezig is. Dit kunnen wij doen door onze goed geoutilleerde mobiele werkplaats. Voor beschadigd dubbel glas in Hengelo, Almelo of Borne kunt u ons altijd bereiken.

Neem meteen contact op

Wij helpen u graag, met spoed of niet. Hiervoor kunt u het best contact met ons opnemen. Dit doet u door te mailen naar info@allglas.nl of te bellen naar 053-4282124. Op de website kunt u bovendien een contactformulier vinden.

Glasschade?

Bel gratis 053-428 21 24
of meld de glasschade
direct online!

KLIK HIER

Allglas Veldman BV

Oliemolensingel 28-A
7511 BC Enschede

E: info@allglas.nl 
T: 053 - 428 21 24
F: 053 - 428 39 04


Volg ons op

Allglas nieuws

Linkedin

Facebook

Copyright © 2014 Allglas Veldman BV - Bel gratis  053 - 428 21 24