Glashandel

Glas zetten

24 uurs service

Glasherstel

Calculatie en advies

De beste glaszetter van Enschede, Oldenzaal en Haaksbergen)

Zoekt u een professionele glaszetter in Oldenzaal, Enschedeof Haaksbergen?

Als een goede glaszettervoor u glas zet in Enschede, Oldenzaal of Haaksbergen dan kunt u er op vertrouwen dat dat vakkundig gebeurd. Sam Veldman van Allglas is een glaszetter met jarenlange ervaring. Bovendien werkt hij onder andere in Enschede, Oldenzaal en Borne. Allglas is in de jaren dat ze actief is uitgegroeid tot een bekende naam in de regio dankzij haar service en goede kwaliteit.

Vooraanstaand bedrijf

Als glaszetter die begon in 1996, heeft hij zich in Enschede, Oldenzaal en Borne opgeworpen tot een vooraanstaand bedrijf. Wij hebben in die tijd dan ook een trouwe klantenkring opgebouwd. Deze vertrouwen op ons om alle soorten glas te leveren en teplaatsen. Ook van onze 24-uursservice wordt regelmatig gebruik gemaakt.

De juiste service

Bij Allglas kunt u vertrouwen op kwaliteit en goede service. Als glaszetter zetten wij ons in om te zorgen dat het zetten, vervangen of herstellen van glas uitstekend gebeurt. Hierdoor zijn wij bekende naam in Enschede, Oldenzaal en Haaksbergengeworden. Ook onze professionele glaszetters zetten zich altijd maximaal voor u in.

Bel of mail

Neem gerust contact met ons op als u een goede glaszetter nodig heeft. U bereikt ons door een e-mail te sturen naar info@allglas.nlof te bellen met 053-4282124. Het contactformulier op de website kunt u natuurlijk ook insturen.

Glasschade?

Bel gratis 053-428 21 24
of meld de glasschade
direct online!

KLIK HIER

Allglas Veldman BV

Oliemolensingel 28-A
7511 BC Enschede

E: info@allglas.nl 
T: 053 - 428 21 24
F: 053 - 428 39 04


Volg ons op

Allglas nieuws

Linkedin

Facebook

Copyright © 2014 Allglas Veldman BV - Bel gratis  053 - 428 21 24