Glashandel

Glas zetten

24 uurs service

Glasherstel

Calculatie en advies

Correct glas herstel door Allglas, ook in Enschede, Hengelo en Almelo

Voor snel en professioneel glas herstel in Enschede, Hengelo en Almelo

Glas herstel is meestal nodig als het niet uitkomt. Daarom kunt u in Enschede, Hengelo of Almelo contact opnemen met Allglas. Onze professionele medewerkers helpen u snel en goed bij het herstellen van beschadigd glas. Naast glas herstel kunt u ons ook inschakelen in Enschede, Hengelo en Almelo voor het leveren, plaatsen en vervangen van alle soorten glas.

Leveren en plaatsen

Allglas is sinds 1996 een glashandel die zich inzet in het leveren van snelle engoede kwaliteit en service. Naast glas herstel verzorgen wij ook het leveren en plaatsen van glas. Onze regio bestaat onder andere uit Enschede, Hengelo en Almelo. In dit gebied kunt u ons ook inschakelen voor onze 24-uursservice. Wij zorgen dat wij bij een schade melding binnen 30 minuten bij u aanwezig zijn.

Kwaliteit en uitstekende service

Voor goed en snel glas herstel schakelt u in Enschede, Hengelo of Almelo Allglas in. Wij helpen u met onze goed geoutilleerde mobiele werkplaats, vakbekwame glaszetters en jarenlange ervaring. Bovendien kunt u bij ons terecht voor het leveren en plaatsen van onder andere douchecabines, balkonpanelen en spiegels.

Wij staan voor u klaar

Neem direct contact met ons op als wij u kunnen helpen. Bel daarvoor naar 053-4282124 of stuur een e-mail naar info@allglas.nl. Op de website vindt u bovendien een contactformulier.

Glasschade?

Bel gratis 053-428 21 24
of meld de glasschade
direct online!

KLIK HIER

Allglas Veldman BV

Oliemolensingel 28-A
7511 BC Enschede

E: info@allglas.nl 
T: 053 - 428 21 24
F: 053 - 428 39 04


Volg ons op

Allglas nieuws

Linkedin

Facebook

Copyright © 2014 Allglas Veldman BV - Bel gratis  053 - 428 21 24