Glashandel

Glas zetten

24 uurs service

Glasherstel

Calculatie en advies

Glas laten vervangen in Enschede, Haaksbergen of Oldenzaal

Laat oud of beschadigd glas vervangen in Enschede, Oldenzaal of Haaksbergen

Als u een professionele glashandel wilt inschakelen om glas te vervangen, kan Allglas u uitstekend  helpen. Actief in Enschede, Oldenzaal en Haaksbergenverzorgen wij onder andere het leveren, plaatsen en vervangen van alle soorten glas. Het vervangen gebeurt vanuit onze goed geoutilleerde mobiele werkplaats in onder andere Enschede,  Oldenzaal en Haaksbergen.

Plaatsen en leveren

Glas laten vervangen laat u het best over aan een professionele glaszetter. Bij Allglas werken professionals die u in Enschede, Oldenzaal of Haaksbergenuitstekend kunnen helpen. Ook voor het plaatsen en leveren van glas kunt u ons inschakelen. Zo verzorgen wij ook gefigureerd glas, spiegels, scheidingswanden en douchecabines. Bekijk onze website voor een compleet overzicht.

Trouwe klantenkring

Dankzij de inzet en kennis van ons personeel, kwaliteit en goede service heeft Allglas over de jaren een trouwe klantenkring opgebouwd. Ook u kunt ervaren waarom deze particulieren en organisaties ons vertrouwen. Als u glas wilt laten vervangen in Enschede, Oldenzaal of Haaksbergenraden wij u aan om aan Allglas te denken!

Wij horen graag van u

Aarzel niet en neem contact op met Allglas als wij u kunnen helpen. Wij zijn per telefoon te bereiken op het nummer 053-4282124 of per e-mail naar info@allglas.nl. Bovendien vindt u op onze Contactpagina een formulier dat u kunt invullen.

Glasschade?

Bel gratis 053-428 21 24
of meld de glasschade
direct online!

KLIK HIER

Allglas Veldman BV

Oliemolensingel 28-A
7511 BC Enschede

E: info@allglas.nl 
T: 053 - 428 21 24
F: 053 - 428 39 04


Volg ons op

Allglas nieuws

Linkedin

Facebook

Copyright © 2014 Allglas Veldman BV - Bel gratis  053 - 428 21 24