Glashandel

Glas zetten

24 uurs service

Glasherstel

Calculatie en advies

Een uitstekende glashandel in Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal

Allglas: de glashandel van Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal

Met Allglas heeft u een vooraanstaande glashandelin de regio gevonden. Wij helpen onder meer klanten in Enschede, Oldenzaal en Haaksbergen. Hierbij maken wij gebruik van professionele glaszetters en een goed geoutilleerde mobiele werkplaats. Onze glashandel bestaat sinds 1996 en levert en plaats alle soorten glas. Als u in Enschede, Oldenzaal of Haaksbergen woont kunt u dag en nacht contact met ons opnemen.

Uitstekend materiaal

De Allglas glashandel zet zich in om de beste service en kwaliteit van Enschede, Oldenzaal en Haaksbergen te kunnen leveren. Daarom werken wij met uitstekende materialen, vakbekwame glaszetters en volgen wij nieuwe ontwikkelingen. Bovendien vinden wij ook goede service iets dat een bedrijf altijd hoog in het vaandel moet hebben.

Snelle service

Bij ons kunt u dag en nacht terecht. Onze glashandel heeft een 24-uursservicewaardoor wij bij een glas schade altijd binnen 30 minuten bij u aanwezig kunnen zijn, als u in Enschede, Oldenzaal  of Haaksbergen woont. Bovendien kunnen wij alle schade aan glas herstellen; ook isolatieglas wordt zeer snel hersteld, in urgente gevallen zelfs binnen vijf uur.

Wij helpen u graag

Aarzel niet en neem direct contact met ons op als wij u kunnen helpen. U bereikt ons door te bellen naar 053-4282124 of een e-mail te sturen  naar info@allglas.nl. Ook vindt u op de Contactpagina een formulier dat u kunt insturen.

Glasschade?

Bel gratis 053-428 21 24
of meld de glasschade
direct online!

KLIK HIER

Allglas Veldman BV

Oliemolensingel 28-A
7511 BC Enschede

E: info@allglas.nl 
T: 053 - 428 21 24
F: 053 - 428 39 04


Volg ons op

Allglas nieuws

Linkedin

Facebook

Copyright © 2014 Allglas Veldman BV - Bel gratis  053 - 428 21 24