Glashandel

Glas zetten

24 uurs service

Glasherstel

Calculatie en advies

Voor een betrouwbare glashandel in Hengelo, Almelo en Borne

Als u een glashandel in Almelo, Hengelo of Borne zoekt

De beste glashandelin de regio van Hengelo, Almelo en Borneis Allglas. Wij zijn begonnen in 1996 en sindsdien zetten wij ons dag en nacht in om u de beste kwaliteit en service te bieden. Allglas is een glashandel die alle soorten glas levert en plaats. Wij zijn actief in onder andere Hengelo, Almelo en Borne.

Een trouwe klantenkring

Allglas heeft in de jaren een trouwe klantenkring opgebouwd die vertrouwt op onze vakbekwame glaszetters, onze kwaliteit in werken en de inzet en kennis die wij handhaven. Als glashandel verzorgen wij alle soorten glas in Hengelo, Almelo en Borne. Zo kunt u bij ons terecht voor het plaatsen en leveren van onder andere isolatieglas, zelfreinigend glas en douchewanden. Bezoek onze website voor een compleet overzicht.

Dag en nacht bereikbaar

Onze glashandel is 24 uur per dag bereikbaar. Wij zorgen dat wij binnen 30 minuten bij uw glas schade in Hengelo, Almelo of Borne aanwezig zijn. Isolatieglas is in noodgevallen binnen 5 uur hersteld. Ook voor minder urgente zaken staan wij altijd voor u klaar. Neem daarom gerust contact met ons op.

Wij helpen u direct

Neem meteen contact op als wij u kunnen helpen. Dit doet u door te bellen naar 053-4282124. Heeft u geen haast maar wilt u wel contact met ons opnemen? Dan kunt u het contactformulier op de website gebruiken of direct mailen naar info@allglas.nl.

Glasschade?

Bel gratis 053-428 21 24
of meld de glasschade
direct online!

KLIK HIER

Allglas Veldman BV

Oliemolensingel 28-A
7511 BC Enschede

E: info@allglas.nl 
T: 053 - 428 21 24
F: 053 - 428 39 04


Volg ons op

Allglas nieuws

Linkedin

Facebook

Copyright © 2014 Allglas Veldman BV - Bel gratis  053 - 428 21 24