Glashandel

Glas zetten

24 uurs service

Glasherstel

Calculatie en advies

Als u last heeft van glasschade in Enschede, Oldenzaal of Haaksbergen

Wij helpen u bij glasschade in Enschede, Oldenzaal of Haaksbergen

Wanneer u glasschade heeft is het zaak dat u kunt vertrouwen op een glaszetter die snel ter plaatse kan zijn. Allglas zorgt dat het binnen 30 minuten bij u in Enschede, Oldenzaal of Haaksbergen kan zijn. Om te zorgen dat deze glasschade in Enschede, Oldenzaal of Haaksbergendirect kan worden hersteld werken wij met een goed geoutilleerde mobiele werkplaats.

Jong en dynamisch

Allglas is een jong en dynamisch bedrijf dat werkt met vakbekwame glaszetters. Dankzij onze inzet en kennis, maar ook de snelle service en de hoge kwaliteit van ons werk hebben wij een trouwe klantenkring opgebouwd. Als u glasschade heeft  komen wij u deze service in Enschede, Oldenzaal en Haaksbergenverlenen.

Dag en nacht bereikbaar

Als u een glasschade heeft in Enschede, Oldenzaal of Haaksbergenkunt u Allglas dag ennacht bereiken. Dankzij onze 24-uursservicezijn wij binnen 30 minuten aanwezig. Hierna herstellen wij uw isolatieglas, indien nodig binnen 5 uur. Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen voor minder dringende zaken. Wij helpen u graag met het leveren en plaatsen van alle soorten glas.

Aarzel niet

Neem gerust contact met ons op als  u onze hulp wilt inschakelen. U bereikt ons het snelst door te bellen naar 053-4282124.Mailen is ook mogelijk naar info@allglas.nl. Op de website vindt u bovendien een contactformulier dat u kunt insturen.

Glasschade?

Bel gratis 053-428 21 24
of meld de glasschade
direct online!

KLIK HIER

Allglas Veldman BV

Oliemolensingel 28-A
7511 BC Enschede

E: info@allglas.nl 
T: 053 - 428 21 24
F: 053 - 428 39 04


Volg ons op

Allglas nieuws

Linkedin

Facebook

Copyright © 2014 Allglas Veldman BV - Bel gratis  053 - 428 21 24