Glashandel

Glas zetten

24 uurs service

Glasherstel

Calculatie en advies

Voor een ervaren glaszetter in Hengelo, Almelo en Borne

Allglas is dé glaszetter van Almelo, Hengelo en Borne

Een glaszetterin Hengelo, Almelo of Bornemoet u kunnen helpen met het professioneel plaatsen en herstellen van glas. Allglas kan alle soorten glas uitstekend leveren en plaatsen. Dankzij onze 24-uursservice kunnen wij bovendien dag en nacht uw glasschade herstellen. Als glaszetter hebben wij ruime ervaring met het werken in Hengelo, Almelo en Borne.

Mobiele werkplaats

Allglas werkt met een goed geoutilleerde mobiele werkplaats waaruit onze glaszetter u in Hengelo, Almelo of Borne kan helpen. Bovendien zorgen wij als jong en dynamisch bedrijf dat wij altijd de nieuwste ontwikkelingen in deze sector op de voet volgen. Geen wonder dat onze trouwe klantenkring vertrouwt op onze inzet en kennis.

24-uursservice

Wij hebben een 24-uurs schadeservice waarmee wij u dag en nacht van dienst kunnen zijn. Als glaszetter kunnen wij binnen 30 minuten bij u in Hengelo, Almelo of Borneaanwezig zijn. Bovendien is isolatieglas door ons in urgente situaties binnen 5 uur hersteld. Ook voor minder dringende zaken kunt u ons natuurlijk inschakelen. Zo leveren en plaatsen wij ook douchecabines, glaswanden en isolatieglas.

Mail of bel

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en te zien hoe wij u kunnen helpen. Dit doet u door het formulier op de Contactpagina in te vullen of te bellen met 053 – 4282124.Mailen kan natuurlijk ook altijd naar info@allglas.nl.

Glasschade?

Bel gratis 053-428 21 24
of meld de glasschade
direct online!

KLIK HIER

Allglas Veldman BV

Oliemolensingel 28-A
7511 BC Enschede

E: info@allglas.nl 
T: 053 - 428 21 24
F: 053 - 428 39 04


Volg ons op

Allglas nieuws

Linkedin

Facebook

Copyright © 2014 Allglas Veldman BV - Bel gratis  053 - 428 21 24