Glashandel

Glas zetten

24 uurs service

Glasherstel

Calculatie en advies

Een ervaren glaszettersbedrijf in Enschede, Oldenzaal en Haaksbergen

Als u een glaszettersbedrijf in Oldenzaal, Enschede of Haaksbergen zoekt

Met glaszettersbedrijf Allgla sheeft u een betrouwbare partner voor het leveren en plaatsen van glas in Enschede, Oldenzaal en Haaksbergen. Ons ervaren personeel kan u uitstekend helpen met alle soorten glas. Bovendien heeft ons glaszettersbedrijf een 24-uursservice voor particulieren en organisaties in Enschede, Oldenzaal of Haaksbergen.

Binnen 30 minuten aanwezig

Dankzij onze 24-uursservice kunnen wij als glaszettersbedrijf dag en nacht in Enschede, Oldenzaal  of Borne zijn om ute helpen met onze schadeherstelservice. Wij zorgen dat wij binnen 30 minuten aanwezig zijn en isolatieglas indien gewenst binnen 5 uur herstellen. Ook kunt u natuurlijk contact met ons opnemen voor minder dwingende zaken. Zo leveren en plaatsen wij alle soorten glas.

Vakbekwame glaszetters

Het Allglas glaszettersbedrijf heeft professionele vakmensen in dienst die u in Enschede, Oldenzaal of Haaksbergenuitstekend van dienst kunnen zijn. Onze trouwe klantenkring rekent niet zonder reden op onze inzet enkennis, maar ook de kwaliteit en goede service van onze medewerkers. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen.

Onze medewerkers staan voor u klaar

Wij helpen u graag dus bel of mail gerust. U bereikt ons door een e-mail te sturen naar info@allglas.nl of te bellen met 053-4282124. Op de Contactpagina van de website vindt u bovendien een formulier dat in te sturen is.

Glasschade?

Bel gratis 053-428 21 24
of meld de glasschade
direct online!

KLIK HIER

Allglas Veldman BV

Oliemolensingel 28-A
7511 BC Enschede

E: info@allglas.nl 
T: 053 - 428 21 24
F: 053 - 428 39 04


Volg ons op

Allglas nieuws

Linkedin

Facebook

Copyright © 2014 Allglas Veldman BV - Bel gratis  053 - 428 21 24