Glashandel

Glas zetten

24 uurs service

Glasherstel

Calculatie en advies

Hét glaszettersbedrijf van Hengelo,Borne en Almelo

Glaszettersbedrijf Allglas helpt u graag in Borne, Hengelo en Almelo.

Als glaszettersbedrijfin Hengelo, Almeloen Borne heeft Allglas zich opgeworpen als een vooraanstaand bedrijf in de regio. Dankzij onze ruime ervaring en optimale inzet hebben wij sinds onze oprichting in 1996 dan ook een trouwe klantenkring opgebouwd. Zoekt u een glaszettersbedrijf in Hengelo, Almelo of Borne? Wij staan voor u klaar.

Vooraanstaand bedrijf

Met Allglas kunt u vertrouwen op een bedrijf dat kwaliteit en goede service hoog in het vaandel heeft. Als glaszettersbedrijf leveren en plaatsen wij alle soorten glas in Hengelo, Almelo of Borne. De glaszetters die voor ons werken zijn allemaal vakbekwame professionals die zich inzetten voor een optimaal resultaat.

Leveren en plaatsen

Allglas is als glaszettersbedrijf dag en nacht bereikbaar voor schadeherstel in Hengelo, Almelo en Borne. Met onze 24-uursservice kunt u altijd contact opnemen. Wij zorgen dat wij binnen 30 minuten aanwezig zijn. Isolatieglas kan door ons eventueel binnen 5uur worden vervangen.Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen voor minder  dringendewerkzaamheden. Wij leveren en plaatsen alle soorten glas.

Onze medewerkers helpen u graag

Neem meteen contact op als u van onze diensten gebruikt wilt maken. Dit doet u door te bellen naar 053-4282124 of het contactformulier op de website in te vullen. Mailen kan ook naar info@allglas.nl.

Glasschade?

Bel gratis 053-428 21 24
of meld de glasschade
direct online!

KLIK HIER

Allglas Veldman BV

Oliemolensingel 28-A
7511 BC Enschede

E: info@allglas.nl 
T: 053 - 428 21 24
F: 053 - 428 39 04


Volg ons op

Allglas nieuws

Linkedin

Facebook

Copyright © 2014 Allglas Veldman BV - Bel gratis  053 - 428 21 24