Glashandel

Glas zetten

24 uurs service

Glasherstel

Calculatie en advies

Glas laten plaatsen door een professionele glaszetter in Almelo, Borne, Oldenzaal, Enschede, Hengelo en Haaksbergen

Allglas helpt u altijd zo goed mogelijk

Wilt u graag glas laten plaatsen door een professionele glaszetter? Neem in dat geval contact op met Allglas. Wij zijn namelijk een echte professional op het gebied van het leveren, plaatsen, repareren en vervangen van bijvoorbeeld dubbel of isolatie glas. Bovendien helpen wij u graag met het leveren van andere glazen voorwerpen zoals douchecabines, hardglazen deuren en glaswanden in Oldenzaal, Borne, Almelo, Hengelo, Enschede en Haaksbergen. Heeft u een kapot raam of anders beschadigd glas? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice. Wij zijn in Hengelo, Almelo en Borne binnen 30 minuten ter plaatse. Neem dan ook direct contact met ons op!

Altijd tevreden met het resultaat

Sinds de start in 1996 heeft Allglas zich opgebouwd tot een vooraanstaand bedrijf met een trouwe klantenkring. Wij helpen u graag met het plaatsen van nieuw glas. U kunt ons als glaszetter inschakelen wanneer u woonachtig bent in Oldenzaal, Haaksbergen, Enschede, Hengelo, Almelo en Borne. De schadeherstelservice van Allglas maakt het voor ons in dat geval mogelijk binnen 30 minuten aanwezig te zijn. Uw glas wordt door ons binnen 5 uur vervangen. Bekijk zeker onze referenties voor een goede indruk van onze klanten.

Bij Allglas kunt u terecht voor:

  • het leveren plaatsen van glazen constructies;
  • het vervangen, herstellen en plaatsen van glas;
  • ervaren vakmensen;
  • 24-uursservice;
  • scherpe prijzen.

Schakel direct onze hulp in

Neem nu contact met ons op door te bellen met 053 – 4282124 wanneer u onze hulp nodig heeft met glas herstel. Mailen kan ook. Dit doet u naar info@allglas.nl. Wanneer u onze website bezoekt vindt u meer informatie en een contactformulier.

Glasschade?

Bel gratis 053-428 21 24
of meld de glasschade
direct online!

KLIK HIER

Allglas Veldman BV

Oliemolensingel 28-A
7511 BC Enschede

E: info@allglas.nl 
T: 053 - 428 21 24
F: 053 - 428 39 04


Volg ons op

Allglas nieuws

Linkedin

Facebook

Copyright © 2014 Allglas Veldman BV - Bel gratis  053 - 428 21 24