Glashandel

Glas zetten

24 uurs service

Glasherstel

Calculatie en advies

Is uw ruit kapot in Enschede, Oldenzaal of Haaksbergen?

Een ruit kapot? Ook in Enschede, Oldenzaal en Haaksbergen kan Allglas u helpen

Als uw ruit kapot is gegaan dan kan Allglas u in Enschede, Oldenzaal en Haaksbergen snel helpen. Met onze 24-uursservice zijn wij dag en nacht bereikbaar. Voor een ruit die kapot is gegaan kan ons personeel binnen 30 minuten in Enschede, Oldenzaal of Haaksbergenaanwezig zijn. Ook voor een normale levering en plaatsing van alle soorten glas zijn wij bereikbaar.

Schadeherstelservice

Met de schadeherstelservice van Allglas heeft u altijd snel een nieuwe ruit. Wij zijn dag of nacht zo snel mogelijk bij u in Enschede, Oldenzaal of Haaksbergen. Bovendien kunnen wij in urgente situaties binnen 5 uur isolatieglas herstellen.

Kennis en inzet

Allglas werkt met vakbekwame glaszetters die altijd zorgen voor de juiste service en een goede inzet. Ook zorgen wij dat nieuwe ontwikkelingen op de voet worden gevolgd. Een ruit die kapot is of gewoon vervangen moet worden nemen wij graag voor onze rekening. Neem daarom direct contact met ons op als u in Enschede, Oldenzaal of Haaksbergen gevestigd bent.

Contact met ons opnemen

U kunt Allglas per e-mail bereiken op het adres info@allglas.nl of het formulier op de Contactpagina van de website gebruiken. Het snelst is natuurlijk per telefoon op het nummer 053-4282124. Wij helpen u graag.

Glasschade?

Bel gratis 053-428 21 24
of meld de glasschade
direct online!

KLIK HIER

Allglas Veldman BV

Oliemolensingel 28-A
7511 BC Enschede

E: info@allglas.nl 
T: 053 - 428 21 24
F: 053 - 428 39 04


Volg ons op

Allglas nieuws

Linkedin

Facebook

Copyright © 2014 Allglas Veldman BV - Bel gratis  053 - 428 21 24