Glazen Deuren
Een glazen deur aanschaffen is een goed idee want het verbindt ruimtes door zijn transparantie, geeft het gevoel dat ze groter zijn en laat tot wel 80% licht door. Wij bieden glazen deuren aan in verschillende stijlen en volledig op maat.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Glazen Wanden
Glazen wanden worden toegepast in de keuken als spatwand boven het keukenblad of voor op het kookeiland. Maar ook als scheidingswand als glazen kantoorwand of als glazen schuifwand van een veranda of een terrasoverkapping. Maar ook tussen 2 balkons of als windscherm kan glas toegepast worden.

Glazen Daken
Glazen daken essentieel voor daglichtvoorziening in elk gebouw. Daglichtsystemen worden steeds vaker toegepast middels glasconstructies. Een glasconstructie is immers veel duurzamer en energiezuiniger dan een daglichtsysteem van kunststof.

Daar komt nog bij dat daglicht via een glasconstructie (glazen overkapping,glazen piramide, glasdak c.q. glaskap of glazen dak) gelijkmatig een gebouw binnenkomt.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Isolatieglas
Isolatieglas in woningen levert een optimaal rendement. Dubbel glas voldoet aan de normen van deze tijd en voorkomt een onnodig hogere energierekening. De investering in glas met isolerende eigenschappen is het geld meer dan waard en dat merkt u meteen aan de volgende eindafrekening voor de energiekosten. Die zal namelijk lager uitvallen.

Monumentenglas
Mooie monumenten hebben vaak ook mooi glas in de gevel zitten. Bijvoorbeeld glas in lood of mooie kleine ruitjes. Nadeel van al dat moois is dat het vaak om enkel glas gaat. Door enkel glas gaat heel veel warmte van binnen verloren. In een monument zou je dus het liefst ook dubbel glas zetten. Alleen vallen monumenten onder monumentenzorg en mag er dus niet zomaar iets aan veranderd worden. Er is echter wel een oplossing: monumentenglas.